Over SyngoSyn

SYN staat voor SYNergie. De betekenis volgens Van Dale: sy•ner•gie: samenwerking waar alle betrokken partijen beter van worden.

Go

GO, oftewel gaan in het Nederlands; wij houden van actie, zonder beweging geen vooruitgang.

Wie zijn wij

Wij zijn als ervaren en gedreven teamspelers continu zoekende naar de beste oplossing voor zowel opdrachtgever als professional. Om de beste oplossing te kunnen bieden, zijn wij dagelijks met ons netwerk in contact. Waar kunnen wij elkaar versterken? Hoe kunnen wij waarde toevoegen?

Onze werkwijze is gebaseerd op persoonlijk contact en betrokkenheid. Naast vakinhoudelijke competenties vinden wij het belangrijk dat de professional ook qua persoonlijkheid en motivatie past bij de organisatie en de opdracht. Wij ontmoeten daarom zowel de opdrachtgever als de professional altijd persoonlijk. Deze eerste ontmoeting is vaak de aftrap van een langetermijnrelatie.

Meer over ons...

Waarom Syngo?

Wij zijn de specialist in de bemiddeling van professionals in Finance, BI & Analytics in Zuid-Nederland met een persoonlijke en betrokken aanpak. Hiervoor hebben wij een breed netwerk aan gedegen en beschikbare ervaren professionals.

Ik heb een opdracht

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren en gedreven teamspelers. Zij denken met je mee naar de beste oplossing voor de situatie binnen jouw organisatie.

Doreen Scheepens Resourcing & Business Development

Hugo Appels Managing Director

Johan Jeuken Managing Director

Rhelinde Raats Office Manager

Berthie Vogels – Slegers Financieel Administratief Medewerkster

Contact

Gaat een vaste medewerker jouw organisatie verlaten en is er nog geen vervanger? Kun je ondersteuning gebruiken bij een ERP-implementatie? Hebben jullie een nieuwe entiteit overgenomen en moet deze geïntegreerd worden in het bedrijf? Dit is een greep uit de situaties waarin Syngo een oplossing kan bieden.

040 - 851 2158 info@syngo.nl
adminOver Syngo