Opdrachtgevers

Jouw kennispartner met een sterk netwerk professionals!

Plaats een opdracht

Expertises

De relaties met onze klanten beginnen vaak met de vraag om capaciteit: een vaste of tijdelijke oplossing voor een dringend probleem. Gaat je Business Controller jouw organisatie verlaten en is er nog geen vervanger? Kun je ondersteuning gebruiken bij een BI-implementatie? Hebben jullie een nieuwe entiteit overgenomen en moet deze geïntegreerd worden in het bedrijf? Syngo kan een oplossing bieden! Dit is slechts een greep uit situaties waar wij ervaring mee hebben.

Syngo biedt professionals zoals een Business Controller, Financial Controller, GL Accountant of Finance Manager aan. Daarnaast staan wij je ook terzijde bij onderstaande expertises.

Finance

De financiële functies zijn volop in verandering en aan het ontwikkelen naar een hoger niveau. De traditionele ‘boekhouder’-rol verdwijnt. Daarvoor in de plaats komt de finance business partner, die met de juiste inzichten, adviezen en management informatie de business naar realtime en procesgericht ondersteunt. In de praktijk blijkt deze verandering voor veel organisaties lastig. Op veel aspecten vraagt dit aanpassingen. Denk hierbij aan de processen, de inhoud van de functies,  de vereiste competenties en de cultuur. Syngo heeft een groot netwerk zowel voor vacatures als interim-opdrachten.

Lees Meer!

BI & Data Analytics

Steeds meer organisaties hebben de ambitie om datagedreven te werken. Hoe kunnen wij meer waarde creëren uit eigen en open data? De hoeveelheid data in de wereld neemt exponentieel toe en wordt tegenwoordig ook automatisch gegenereerd door het gebruik van internet, apps, sociale media, mobiele telefoons en tal van sensoren. Syngo beschikt over ervaren professionals die grote hoeveelheden data vertalen naar (voorspellende) informatie en kennis. Kennis die leidend is bij het nemen van besluiten en die aanzet tot de juiste acties.

Lees Meer!

Sectoren

Industrie

Supply Chain

(Semi) Overheid

Contact

Op zoek naar een nieuwe opdracht of benieuwd wat we voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

040 - 851 2158 info@syngo.nl
adminOpdrachtgevers