Nieuws

Maurice over zijn werk als Parttime Interimmer

Maurice is nu bijna een jaar werkzaam als Parttime Interimmer voor Syngo. Lees hieronder hoe het werk als Parttime Interimmer hem bevalt!

“Sinds een jaar combineer ik twee opdrachten in de week. Dit was een bewuste keuze, omdat ik op zoek was naar meer uitdaging en een juiste energie verdeling. Tegelijkertijd was het een spannende stap aangezien het voor mij nog niet geheel duidelijk was of een combinatie van opdrachten zou leiden tot hetgeen ik zocht. Na het afgelopen jaar kan ik voluit zeggen dat het mij zeker gebracht heeft wat ik zocht! Ik merk dat ik elke keer weer nieuwe energie heb als ik in de week de switch maak naar de andere opdracht en dat ik zelfs productiever en efficiënter te werk ga. Ik probeer nog meer te zoeken naar het optimale resultaat; de beschikbare tijd in combinatie met het doel van de opdracht. Ook de opdrachtgevers zijn enthousiast en merken dat een interimmer die een combinatie van twee opdrachten heeft zeker niet nadelig is voor het realiseren van hun eigen wensen. Flexibiliteit en output gestuurd zijn de kernwoorden die van toepassing zijn bij het vervullen van een parttime opdracht. Deze woorden passen mij erg goed en leveren mij hetgeen ik een jaar geleden nog belangrijker wilde maken in mijn vak als finance interimmer.”

Heeft jouw bedrijf ook behoefte aan de expertise van een Parttime Interimmer, neem dan contact met ons op!

Nicole Timmermans & Bart van Woerkum
info@syngo.nl
+31 (0)40-8512158

syngobeheerMaurice over zijn werk als Parttime Interimmer

Related Posts