Waarom Syngo?

Sparringpartner
Mede door onze ervaring en vaktechnische kennis kunnen wij een sparringpartner vormen. Zo is het mogelijk met ons te overleggen wat mogelijke vervolgstappen zijn om uw positie in de arbeidsmarkt sterker te positioneren. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en willen graag middels synergie zorg dragen voor een interessante opdrachten voor interim professionals .

Integriteit
Wij hebben privacy hoog in het vaandel en handelen te allen tijde discreet.
Wij delen geen informatie met derden wanneer u ons daarvoor geen toestemming heeft gegeven.

Benadering
Wij vinden het belangrijk dat de professional zich begrepen voelt. Om deze reden hebben wij dan ook een betrokken en persoonlijke benaderingswijze. Wij zullen op een betrokken en persoonlijke wijze interesse tonen in de specifieke wensen en behoeften van onze kandidaten. Op deze manier kunnen we een win-win situatie creëren voor alle partijen.

Inschrijven
Onderstaand kunt u zich inschrijven om op te hoogte te worden gebracht van nieuwe opdrachten. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks solliciteren op een van onze bestaande opdrachten onder Vacatures. Mocht u vragen hebben over de opdracht of de organisatie, neem dan gerust contact op met een van onze Consultants.