Uitgebreid zoeken
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.
Recente Vacatures
Schrijf je in!

Op zoek naar een nieuwe baan of een startersfunctie? Schrijf je nu in. Word direct gevonden door topwerkgevers. Jouw CV opslaan en beheren en eenvoudig online solliciteren.

Opdrachtgevers

Waarom Syngo?

Het succes van uw organisatie is in grote mate afhankelijk van uw slagvaardigheid. De wijze waarop u inspeelt op de technische ontwikkelingen, dynamische veranderingen in de markt en maatschappij en welke doelen u zichzelf stelt. Om ambities waar te maken, moet een organisatie de juiste voorwaarden scheppen en flexibel zijn. Gedreven, competente en betrokken professionals zijn hierbij van essentieel belang, zowel tijdelijk als vast.

Niet alleen in het vinden, maar ook in het boeien en binden van deze professionals wil Syngo u graag van dienst zijn en ontzorgen.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal principes.

 

Projectdetachering

Indien u tijdelijke vervanging of aanvulling zoekt voor het uitvoeren van reguliere werkzaamheden bij een piek of ter vervanging bij zwangerschap of ziektegevallen, is een projectdetachering een prima keuze. Wij zetten onze professionals in gedurende de voor u benodigde periode. Deze kan tussentijds, al naar gelang de situatie, aangepast worden. Dit biedt u een maximale zekerheid met maximale flexibiliteit.
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Onze klanten

Otys e-Recruiting Systems