Waarom Syngo?

Syngo is de specialist in de bemiddeling van freelance finance professionals in Zuid-Nederland met een persoonlijke en betrokken aanpak. Hiervoor hebben wij een breed netwerk aan gedegen en beschikbare medior en senior finance professionals met als belangrijkste expertises Accounting & Reporting, Business Control, AO/IC, Audit, Software en Fusies & overnames. Zowel in de profit als in de non-profit zijn wij actief.


Ons team bestaat uit ervaren en gedreven teamspelers. Zij denken met u mee naar de beste oplossing voor de situatie binnen uw organisatie. Gaat een vaste medewerker uw organisatie verlaten en heeft u nog geen nieuwe aangenomen? Kunt u ondersteuning gebruiken bij een ERP-implementatie? Heeft u een nieuwe entieit overgenomen en moet deze geintegreerd worden in uw bedrijf? Dit is een greep uit de situaties waarin Syngo een oplossing kan bieden.


Onze kernwaardes hierbij zijn:


• Persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij gaan het gesprek aan en denken met u mee hoe het beste resultaat behaald kan worden, zowel nu als in de toekomst.

• Samenwerking. Om tot het resultaat te komen waar iedereen tevreden over is, betrekken we iedereen hierbij, zowel intern als extern.

• Eerlijkheid. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Geen verrassingen!

• Kwaliteit. Continu zoeken we naar de beste oplossing voor zowel opdrachtgevers als professional, waarbij zowel gekeken wordt naar vakinhoudelijke competenties als dat het passend is bij de organisatie qua persoonlijkheid en motivatie

Wij heten niet voor niks Syngo! Wij zijn hier heel trots op!


SYN staat voor SYNergie. De betekenis volgens Van Dale: sy·ner·gie : samenwerking waar alle betrokken partijen beter van worden.

GO, oftewel gaan in het Nederlands, wij houden van actie, zonder beweging geen vooruitgang.