Bart van den Brand

Bart stelt zich voor...

 

Gedurende mijn opleiding Bedrijfseconomie heb ik mijn passie voor Sales & Accountmanagement weten te ontdekken. Na het behalen van mijn Bachelor of Business Economics, ben ik deze passie dan ook in de praktijk gaan brengen door het streven naar een carrière in Sales. Mijn eerste baan was een commerciële binnendienst functie, waarbij ik mijn softskills ben gaan ontwikkelen. Na 2,5 mooie jaren ben ik gaan werken als Accountmanager bij Syngo. Binnen deze rol ben ik in de gelegenheid om mijn kennis van Finance & Control te combineren met mijn ervaringen en passie.

Passie
Ik heb een energieke en dynamische persoonlijkheid die blijvend op zoek is naar uitdagingen en kansen om zowel mezelf als de organisatie te blijven ontwikkelen. Zo ben ik ook met veel passie en energie de financiële interim markt gaan verkennen en heb ik deze op den duur eigen kunnen maken. Hierdoor ben ik bevoorrecht om een prachtig netwerk te creëren van betrouwbare, integere en aangename freelance financials die elke opdracht tot een goed eind weten te brengen.

Waarom Syngo
Syngo betekend voor mij betrokkenheid, passie voor Finance, langdurige relaties en een dynamische werkomgeving. Mijn collega Nicole is net zoals ik zeer gedreven en samen dragen wij zorg voor het creëren van een win-win situatie, voor zowel de opdrachtgever als de freelancer.

Ambities
Momenteel zijn wij, gezien onze groei, op zoek naar een collega die hier hetzelfde over denkt en een soortgelijke instelling heeft. Onze ambitie is om hier voor het einde van het jaar nog meer collega’s te mogen verwelkomen in ons team!