Nicole Timmermans

Nicole stelt zich voor....

 

Na het succesvol afronden van de Hoge Hotelschool Maastricht heb ik nu ruim 20 jaar ervaring in diverse commerciële functies. Waarvan de afgelopen 10 jaar binnen de financiële arbeidsbemiddeling, zowel binnen werving & selectie als interim management.
'Verplaatsen in' en 'meedenken met' kenmerken mijn werkwijze. Aangevuld met passie en gedrevenheid ga ik voor het beste resultaat, voor nu en op de lange termijn.

Passie / Energie
De diversiteit binnen finance qua functies, afdelingen en organisaties is zo groot dat kennis en ervaring, persoonlijk contact en inlevingsvermogen noodzakelijk zijn om een goed beeld te krijgen en tot een juiste oplossing te komen voor zowel opdrachtgever als professional. Dat maakt dat het werk zeer afwisselend is en ik grote persoonlijke betrokkenheid heb bij iedereen.
Het is mijn streven om snel goede financiële professionals aan tafel te krijgen die voldoen aan de inhoudelijke functie eisen en die passen bij de bedrijfscultuur.
Naast mijn werk ben ik graag actief bezig. Ik ren of ga wandelen met onze honden. Voor de ontspanning vind ik het leuk om te fotograferen.

 

Ambitie
De nominatie voor de Recruiter Awards in 2018 was een mooie mijlpaal. Het is zo gaaf als hetgeen je met veel plezier doet, zo gewaardeerd wordt!
Ik hoop nog vele opdrachtgevers en professionals blij te mogen maken! Daarnaast vind ik het leuk om mijn netwerk te verdiepen en uit te bouwen.


Waarom Syngo
We werken in een gezellig en gemoiveerd team. Samen hebben we onze relaties centraal staan en doen we er alles aan een goede samenwerking te realiseren.
Maar er is meer……. Onder het motto “Work hard, play hard” wordt ook voor de nodige ontspanning gezorgd. Tevens is er het heerlijke SynBier; het resultaat van een gedeelde passie. Van een samenwerking tussen collega’s die weten hoe belangrijk het is om naast hard werken en successen boeken, tijd te maken voor elkaar en de geneugten van het leven.