Uitgebreid zoeken

Synnovation: Blockchain en Robotic Process Automation.

Ons Synnovation event van afgelopen april was een succes! Daarom organiseren wij op donderdag 8 november weer een gratis Synnovation event over Blockchain en Robotic Process Automation!

Blockchain

Tijdens de blockchain presentatie vertelt Sander van Laar over de meerwaarde van blockchain voor de administratieve organisatie aan de hand van interessante praktijk voorbeelden. Sander zal toelichten hoe Blockchain een rol zal gaan spelen binnen document management en zal daarnaast het een en ander vertellen over de Syncoin (zelf gecreëerde digitale munteenheid).

Robotic Process Automation

Er wordt veel gesproken en geschreven over Robotic Process Automation. Volgens Harvard Business Review gaat RPA diverse markten, waaronder de financiële markt, disruptief veranderen. Wil jij weten wat RPA zou kunnen betekenen voor jouw organisatie. Bernd van Houwelingen vertelt jou er alles over!

Programma

  • 17:00 uur Ontvangst met een hapje en een drankje
  • 17:30 uur Blockchain Presentatie door Sander van Laar
  • 18:30 uur Robotics Presentatie door Bernd van Houwelingen
  • 19:00 uur Borrel

Natuurlijk combineren we dit event met een borrel waar we ook ons SynBier (http://www.synbier.nl) zullen schenken. Interesse? Meld je dan nu alvast aan via Bart van den Brand (bart.van.den.brand@syngo.nl), dan houden wij je op de hoogte. VOL=VOL

 

Schrijf je in!

Op zoek naar een nieuwe baan of een startersfunctie? Schrijf je nu in. Word direct gevonden door topwerkgevers. Jouw CV opslaan en beheren en eenvoudig online solliciteren.

Opdrachtgevers

Waarom Syngo?

Het succes van uw organisatie is in grote mate afhankelijk van uw slagvaardigheid. De wijze waarop u inspeelt op de technische ontwikkelingen, dynamische veranderingen in de markt en maatschappij en welke doelen u zichzelf stelt. Om ambities waar te maken, moet een organisatie de juiste voorwaarden scheppen en flexibel zijn. Gedreven, competente en betrokken professionals zijn hierbij van essentieel belang, zowel tijdelijk als vast.

Niet alleen in het vinden, maar ook in het boeien en binden van deze professionals wil Syngo u graag van dienst zijn en ontzorgen.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een aantal principes.